DESPRE NOISalon Style Media este un proiect romano-britanic de indoor media neconventional - reclama in saloane de infrumusetare, coafuri si frizerii, fiind dezvoltat de OOPS Media si de firma britanica Style Media ca primul suport media din saloane de infrumusetare.
Afla mai multe
submeniu
 Despre noi
Cu sediul central in Bucuresti, Salon Style Media este un proiect romano-britanic de indoor media neconventional - publicitate in saloanele de infrumusetare, coafuri, frizerii, fiind dezvoltat de catre OOPS Media si de firma britanica Style Media ca primul suport media din saloane de infrumusetare.

Beneficiind atat de logistica locala necesara, cat si investitiile financiare britanice, Salon Style Media face parte in acest moment dintr-o retea de companii ce ofera acest tip neconventional de reclama in saloanele de infrumusetare, alte servicii si produse media complementare in Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina, Polonia, Estonia, Rusia si in curand in alte tari. Reteaua Salon Style Media numara in Romania peste 400 de saloane de infrumusetare in Bucuresti si orasele mari din tara, cu aproximativ 2000 panouri montate.


Salon Style Media ofera o retea completa de saloane de infrumusetare, coafuri, frizerii, saloane de masaj, saloane de infrumusetare corporala si alte locatii de interes in care au fost montate rame pentru sustinerea campaniilor publicitare ATL si BTL. Pe langa posibilitatile de reclama prin afisaj, restul instrumentelor de comunicare (sampling, couponing, testing, training al staff-ului salonului, direct marketing, evenimente) vin sa completeze campaniile publicitare ce targeteaza peste 350,000 de consumatori inregistrati pe traficul lunar in aceste locatii. 

Copyright ©2006 Salon Style Media. Toate drepturile rezervate. | by amorphys